Podpora za program eKletar

Namestitev programa je preprosta: z naše spletne strani poberete namestitveno datoteko in jo zaženete. Če vas operacijski sistem vpraša za dovoljenje za spreminjanje vašega računalnika, odgovorite pritrdilno. Od tu naprej poteka namestitev samodejno.

 

Če gre za ponovno namestitev zaradi nadgradnje programa, lahko med namestitvijo izberete, ali želite obdržati staro bazo podatkov in stare nastavitve. Skupaj s programom se namestijo tudi navodila za uporabo.

Za podporo tiskanju v programu, morate poleg eKletarja namestiti še brezplačni program Ghostscript, ki ga lahko dobite TUKAJ.

 

Vkolikor imate težave pri namestitvi programa, težav pa ni mogoče odpraviti na daljavo ali po telefonu, ga lahko po dogovoru pridemo namestiti brezplačno.

Brezplačni preizkus programa eKletar

Program lahko brezplačno preizkusite, preden se odločite, ali je pravi za vas. V tem času nam lahko tudi sporočite vaše pripombe oz. želje, mi jih bomo pa poskusili upoštevati v naslednji verziji programa. Če želite program preizkusiti, nam pišite na prodaja@ekletar.si.

Podpora po telefonu

Tel.: 041 956 807 od 9.00 do 12.00 in od 16.00 do 17.00
Tel.: 031 664 344 od 17.00 do 19.00

Interni akt za uporabo davčne blagajne

Za uporabo davčne blagajne morate sprejeti interni akt, v katerem so popisani poslovni prostori, blagajne in način številčenja gotovinskih računov. Če uporabljate elektronsko napravo za izdajanje računov, lahko primer internega akta dobite tu, če pa uporabljate vezano knjigo računov, dobite primer internega akta tu.

Prenesi datoteke

Namestitvene datoteke delujejo v 64 bitnih operacijskih sistemih Windows 7, Windows 8 in Windows 10.
Po želji lahko dobite tudi različico za Mac in Linux.

Če programa še nimate in ga prvič nameščate, potem izberite eno izmed naslednjih možnosti:

Verzija 2.2.0

Prenesi program z lokalno bazo

Prenesi program s centralno bazo

 

Seznam vseh datotek:

Vodenje kletarskih opravil in prodaje na enem mestu!

Preprost za uporabo čeprav vsebuje vse vitalne funkcije za uspešnega kletarja.

Program je razvit v sodelovanju s kletarji za kletarje!

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.